AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

AVÍS LEGAL

Identificació

El domini www.digitalmedialegal.com es propietat de Maria Company, amb NIF 52164296C, titular d’aquest lloc web. La titular posa a disposició dels usuaris el present Avis Legal i donar compliment a les disposicions de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

Maria Company és llicenciada en dret, membre del Il·lustre Col·legi Oficial d’Advocats de Barcelona, ​​número de col·legiada 28.717, té el seu domicili al c/ Consell de Cent, 286, 1-1, 08007 de Barcelona i e-mail info @ digitalmedialegal.com

Propietat Intel·lectual

Maria Company és la titular en exclusiva els continguts del lloc web www. digitalmedialegal.com: textos, gràfics, imatges, logotips, arxius de programari, colors, estructura, selecció, ordenació i presentació de continguts, programa d’ordinador per a la seva creació i el seu funcionament; i està totalment prohibida la reproducció total i / o parcial, explotació, distribució, comercialització, comunicació pública i emmagatzematge d’aquesta pàgina i de qualsevol altre material i / o element que la integri protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual, sense obtenir el consentiment previ de la Titular.

Condicions generals d’ús

L’usuari del lloc web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per la titular en el moment en que l’usuari accedeixi al lloc web.

La pàgina web pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar el lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

Limitació de responsabilitat

La titular no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del lloc web o altres continguts, als quals es pugui accedir a través d’aquesta, ni dels danys derivats de la utilització del lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

La titular no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del lloc web; tampoc és responsable dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o tercers.

Aquest lloc web té caràcter informatiu i el seu contingut pot ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís. La titular es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir-hi  l’accés, ja sigui temporal o definitivament, sense avís previ.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016,  s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades, seran tractades per Maria Company, el Responsable, en base al seu consentiment i per donar resposta a la seva sol·licitud i l’enviament d’informació del seu interès.

Les seves dades personals seran conservades mentre es mantingui la finalitat per a la qual són tractades o fins al moment en què se sol·liciti la supressió i de conformitat al que preveu la legislació vigent. Les dades no seran cedides a tercers ni està prevista la transferència internacional de dades.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició adreçant un escrit a Maria Company, c / Consell de Cent, 286, 1-1, 08007, Barcelona o per correu electrònic a info@digitalmedialegal.com

També pot exercitar la tutela dels teus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, essent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

Los comentarios están cerrados.